SE
SE
Behöver du hjälp? Ring 040-78980

Vanliga frågor

FAQ

Vad är era krav på minimumbeställning?

För att göra det enkelt har vi inga krav på minimumbeställning. Vi tar emot beställningar för bara en skylt!

Vilka handläggningstider har ni för beställningar?
Våra handläggningstider är en av våra viktigaste prioriteringar. Vi erbjuder snabba, konsekventa och pålitliga försändelser med en ledtid på 4-6 arbetsdagar och bara 4 dagar för vår Express-tjänst. Beställ före 17.00 under en arbetsdag om du vill att den ska räknas med i handläggningstiden.
Hur mycket kostar era namnskyltar?

Alla våra priser baseras på mängd. Ju mer du köper, desto billigare blir styckrpiset för skyltarna. Priserna för skyltarna hittar du genom att klicka på följande länkar. Vi gör den här informationen lättillgänglig eftersom vi anser att våra priser är oerhört konkurrenskraftiga.

Kan jag beställa över telefon?

Vi tar ej emot order via telefon. Alla order måste ske i skrift för att undvika att fel och missförstånd. Vi rekommenderar att du lägger din order Online, eller om detta inte är möjligt, via e-post med bifogad namnlista i Excel.

Jag vill beställa 20 skyltar, måste jag designa varje enskild skylt?

Nej. För att göra det enkelt behöver du bara designa den första skylten för varje design. När den första skylten har designats, kan andra namn och/eller befattningar läggas till under nästa steg. När din beställning har bearbetats överser en grafisk formgivare din design och ser till att eventuella långa namn passar på skylten och att den allmänna designen är välplacerad på skylten. Vi rekommenderar att du använder ett relativt långt namn som exempel när du designar din skylt.

Är priserna på skyltarna konkurrenskraftiga?

Vi anser att våra priser är mycket konkurrenskraftiga och döljer dem inte, till skillnad från andra leverantörer. Du hittar priserna på skyltarna genom att helt enkelt klicka på länken Priser högst upp på den här sidan.

Vad är er leveransavgift?

Standardleveransen för beställningar inom Sverige kostar kr 99.00 (exklusive moms) oavsett hur många skyltar det är fråga om eller vad de väger. Alla beställningar skickas med Posten. Mer information om avgifter för Express-produktion och -leverans finns på vår sida om leverans.

Finns det några avgifter för registrering eller design?
Här på Name Badges International kan vi stolt säga att vi inte har några som helst dolda kostnader. För att göra det enkelt betalar du bara för priset på skylten samt leverans och moms på summan. Detta innebär att det inte finns någon upphovsavgift, registreringsavgift och ingen designavgift!
I vilket format kan ni ta emot min design/logotyp?
Något som vi är väldigt stolta över är att vi kan erbjuda de bästa lösningarna för allt från nybörjare till professionella grafiska formgivare. Vi kan ta emot logotyper och designer på skyltar i nästan vilket format som helst. Skicka bara in logotypen med den högsta kvaliteten som du har, så kan vi använda den till att producera bästa möjliga resultat. Som regel föredrar vi filformaten .pdf, .ai, .eps och .cdr. Andra vanliga filformat som vi kan acceptera inkluderar .jpg, .jpeg., .doc och .docx. Som vi nämnde tidigare kan vi öppna nästan vad som helst. Om du skulle skicka en fil som vi inte kan öppna, kontaktar vi dig med tillgängliga alternativ. För närvarande kan vi ta emot filer via e-post på upp till 6 MB. Läs mer om hur du skickar in din egen design och logotyp på vår Tekniska sida.
Kan jag välja vilken fästanordning som jag vill använda på mina skyltar?

För alla våra namnskyltar kan du välja mellan tre olika fastsättningsanordningar: nål, klips och magnet. Information om varje typ av fastsättningsanordning finns på sidan om fastsättningsanordning för bricka.

Vilken information måste jag uppge när jag beställer namnskyltar?
 • vilken typ av namnskylt som du behöver: Prestige-namnskyltar, Prestige Premium-namnskyltar, Standard-namnskyltar, Shape-namnskyltar, återanvändningsbara namnskyltar
 • storlek på skylten (om du väljer en Prestige-namnskylt)
 • färg på skylten (endast kanten kommer att synas)
 • bakgrundsfärg på skylten
 • hur många skyltar du behöver sammanlagt
 • fästanordning:
  magnet, nål eller kombi-klips
 • din logotyp eller design på skylt
  see vanliga frågor: I vilket format kan ni ta emot min design/logotyp?
 • namnlista
  En lista på alla namn och/eller befattningar som du vill ha med på skyltarna, antingen i e-postmeddelandet, en excel-fil eller en word-fil. (Behövs inte för beställningar på webben eftersom du tillfrågas om namnen under beställningsprocessen.)
 • kontaktinformation
  Din fullständiga fakturerings- och leveransinformation, inklusive telefonnummer och e-postadress.
Hur jämför sig skyltar från Name Badges International med andra?
Här på Name Badges International är vi engagerade i kvalitet. Våra namnskyltar tillverkas med de allra bästa tillgängliga materialen och har en beläggning med reptålig epoxi. Alla våra namnskyltar är tillverkade i antingen polerad metall eller formsprutad plast av mycket hög kvalitet för att vara extremt tåliga. Vårt sortiment med fästanordningar i form av nålar, klips eller magneter är mycket tåliga och utformade för att hålla lika länge som själva skylten. Läs mer på vår sida om engagemang i kvalitet.
Hur jämför sig tjänsten med andra tillverkare av skyltar?

Kvaliteten på tjänsten som vi tillhandahåller är den bästa inom branschen och vi strävar efter att se till att det förblir så. På Name Badges International erbjuder vi en vänlig och pålitlig tjänst och du får gärna ringa oss när som helst på 040-78980. Vi kan ge dig råd om allt möjligt, från enkla stilråd till att designa hela brickan åt dig, allt helt gratis!

Hur länge har ni tryckt skyltar?

Som företag har vi varit verksamma inom branschen för namnskyltar och reklamtryck i över 30 år, vilket innebär att vi har samlat på oss en enorm mängd professionell kunskap som vi kan använda till att hjälpa dig skapa den perfekta namnskylten för ditt företag.

Andra tjänster inom reklamtryck som vi tillhandahåller inkluderar transfertryck, vinyltryck på t-shirt, vinylskärare and arbetskläder.

Är era namnskyltar belagda med ett reptåligt skydd?

Alla våra namnskyltar är täckta med ett böjt reptåligt epoxiharts. Förutom att plasten är reptålig, så skyddar den även brickan från skadliga UV-strålar från solen. Skyddet bidrar till att din logotyp behåller sina klara färger under flera års plikttrogen tjänst.

Hur tjock är den välvda beläggningen?
Den välvda beläggningen är som standard omkring 1,5mm tjock. På grund av variationer i produktionsprocessen kan dock tjockleken variera med upp till 33% (0,5mm).
Har ni designers som kan hjälpa mig att designa en namnbricka?

Ja! Vi hjälper gärna till att ta fram en design till dig. Vi har grafiska formgivare som kostnadsfritt kan ta fram en design till dig, baserat på din logotyp eller dina speciella designinstruktioner. När designen är klar, mejlar vi resultatet till dig, så att du kan ge oss feedback om vad du gillar och inte gillar med designen. Vid beställning av en given design samt vid återkommande beställningar debiteras du en extra avgift på 185 kr (ex moms) per design. Oavsett om du väljer att anlita vårt designteam eller göra din egen design online på nätet, så blir resultatet alltid av högsta kvalitet.

Tillhandahåller ni en digital kopia på skyltarna innan ni tillverkar dem?
För alla beställningar som inte görs via internet och som inte är en upprepad beställning av en tidigare design, så tillhandahåller vi en digital kopia på designen i PDF-format innan vi tillverkar skyltarna. Kopiorna tillhandahålls utan beställningsskyldighet och är helt gratis. Beställningar som görs på nätet (som skapas med vårt designverktyg) produceras direkt från designen som skapades på nätet och ingen digital kopia skickas ut på förhand.
Erbjuder ni en kredittjänst som betalningsmetod?
Vi överväger förfrågningar om kredittjänst baserat på varje enskilt fall. Minimikraven för ett kreditkonto skulle vara förväntade beställningar på sammanlagt 30 brickor (eller omkring 100 pund) per månad. Ring 040-78980 för att diskutera saken med vårt säljteam.
Under vilket steg i processen ber ni om betalning?
Vi ber om betalning efter att du har godkänt den digitala kopian av designen som vi mejlar till dig gratis. Tillverkningen av din beställning sätter igång efter att du har betalat. Betalning för beställningar på nätet görs när beställningen bearbetas.
Hur går ni till väga för att trycka namnbrickorna?

Vi skriver ut alla logotyper, text och solida bakgrundfärger på skyltarna digitalt med hjälp av en process som använder fyra färger i hög upplösning. Mer information om färger finns på vår tekniska sida.

Vad är era Prestige Premium-namnskyltar tillverkade av?

Våra Prestige Premium-namnskyltar är tillverkade av metall och du kan välja mellan en guld- eller silvereffekt finish som ger den där högklassiga detaljen som ser fantastisk ut på kostymer och skräddarsydda kavajer. Våra Prestige Premium-namnskyltar kan ha en bakgrundsfärg i guldkrom, silverkrom, borstat guld, borstat silver, vit eller en annan färg som du tillhandahåller. Alla våra skyltar skyddas av en kupad hartsbeläggning.

Vad är era Prestige-, Standard- och Former-namnskyltar tillverkade av?

Våra Prestige-, Standard- och Former-namnskyltar är tillverkade av formsprutad, återvinningsbar ABS-plast som ger utmärkt styrka och hållbarhet. Vårt Prestige- och Former-sortiment kan ha en bakgrund i guldkrom, silverkrom, borstat guld, borstat silver, vit eller en annan färg som du tillhandahåller. Våra standardskyltar kan ha vilken bakgrundsfärg som helst, men finns inte tillgängliga med guld- eller silverfinish.

Vad är era återanvändbara brickor tillverkade av?

Våra återanvändbara brickor är tillverkade i klar ABS plast för maximal styrka och hållbarhet. Till bakgrund erbjuds flera metallic utföranden, standard vit eller annan önskvärd färg. Alla återanvändbara brickor är skyddade av ett reptåligt hölje.

Jag har Pantone®-färg, kan jag använda den när jag designar en namnskylt på nätet?

Vi trycker i CMYK färger, därför är exakt matchning av Pantone färger inte alltid möjligt. Dock så kan man vid design av namnbricka på hemsidan matcha önskad Pantone färg genom att klicka på 'Avancerad' och ange önskad färg som skall matchas. Denna funktion omvandlar önskad Pantone kulör till ett format som vi kan trycka, vilket vanligtvis är en närmast identisk färgmatchning mot vald Pantone kulör.

 

Vänligen notera att tryck på metallic bakgrund förändrar färgen på trycket. Pantone färger på metallic bakgrunder kan därför variera. Vi rekommenderar att välja mörkare färger för tryck på metallc bakgrund, då ljusa färger tenderar bli ljusare i tryck än vad som visas på skärmen.